Hírek

60 tonnányi élelmiszer-adomány a VIII. Adománykonvojon

2013.10.17

A 33. Élelmezési Világnap alkalmából október 16-án a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a FAO közösen útjára indította a VIII. Adománykonvojt.

Költözésünk után két héttel, és ünnepélyes megnyitónk után egy héttel 15 partnerünk segített új raktárunk feltöltésében. Miután végigszelte Budapestet a konvoj, dél körül megérkezett hozzánk az 50 millió forint értékű, 60 tonnányi élelmiszer-adomány. A felajánlást ezúttal is köszönjük támogatóinknak: a Bonafarm Csoportnak, a Bonbonetti Csoportnak, a Danone Kft.-nek, a Füri Tésztaipari és Élelmiszerforgalmazó Kft.-nek, a Gyermelyi Zrt.-nek, az Izsáki Házitészta Kft.-nek, a METRO Nagykereskedelemnek, a Nestlé Hungária Kft.-nek, az NT Kft.-nek, a Penny Market Kft.-nek, a Sága Foods Zrt.-nek, a Soós Tésztaipari Kft.-nek, a TESCO Globál Áruházak Zrt.-nek, az Unilever Magyarország Kft.-nek és az Univer Zrt.-nek.

Amíg csapatunk egy része a raktárban szorgoskodott, másik része a FAO-val közösen tartott sajtótájékoztatón vett részt a Városligetben, kerekasztal-beszélgetésen képviselte az Élelmiszerbankot a Corvinus-Egyetemen, este pedig a híradókban is szerepeltünk:

http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/223793

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/10/16/20/Otezer_raszorulo_csaladnak_jutott_adomany_az_elelmezesi_vilagnapon.aspx

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!