KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Magnet Bank Közösségi Adományozási Program
Főoldal / Galéria / Videotár / Gondoljon ránk adójának 1%-ával!

Gondoljon ránk adójának 1%-ával!

Néhány sor, amely rólunk és Önről mesél:

Megkeressük, összegyűjtjük, és Partnerszervezeteinken keresztül szétosztjuk a nélkülözőknek azt, ami eddig "felesleg" címkével a raktárak mélyén, vagy a megsemmisítőben landolt: hibás csomagolású termékek, benyomódott oldalú konzervek, ízkeveredéses joghurtok, szezonális élelmiszerek, vagy akár a 2 napos ünnepeket már át nem vészelő, de a záráskor még tökéletes fogyasztható zöldségek, húsok, gyümölcsök korábban a szemetesben landoltak mind a kereskedelmi láncoknál, mind a gyártóknál.

Mára egyre bővülő támogatói hálózatunk van, akik megkeresnek minket, amikor ilyen "felesleg" képződik Náluk, és gyakran abban is segítenek, hogy raktárunkba vagy közvetlenül egy-egy szervezethez eljusson az étel.

Sok asztalt terítünk meg. Egyre többet.

Legcivilebb civilként, minimális fizetett, ám egyre bővülő számú önkéntes segítővel a működési költségeinket is alacsonyan tartjuk, így 1 Ft működési költségből 30 Ft-nyi adományt osztunk ki. Ezt máig öröm leírni.

És hol szól ez Önről?
Például, ha még nem nyilatkozott adójának 1%-áról, nagyon örülünk, ha a fenti sorok elolvasása után minket jelöl meg kedvezményezettnek. Több család asztalát is megterítjük belőle.
Adószámunk: 18120141-2-42

Ha segíteni is lett kedve, támogatókat, gyűjteni, osztani, vagy csak belepillantani a mindennapjainkba, jelentkezzen önkéntesnek!

 

Videotár
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Rólunk mondták
Ritók L. Nóra
Igazgyöngy Alapítvány - Igazgató
Segítségükkel az esélyteremtésért dolgozó szervezetek élelmiszerhez juttathatják azokat, akik ehhez csak korlátozottan juthatnak hozzá.