KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Magnet Bank Közösségi Adományozási Program
Főoldal / Galéria / Videotár / Gondoljon ránk adójának 1%-ával!

Gondoljon ránk adójának 1%-ával!

Néhány sor, amely rólunk és Önről mesél:

Megkeressük, összegyűjtjük, és Partnerszervezeteinken keresztül szétosztjuk a nélkülözőknek azt, ami eddig "felesleg" címkével a raktárak mélyén, vagy a megsemmisítőben landolt: hibás csomagolású termékek, benyomódott oldalú konzervek, ízkeveredéses joghurtok, szezonális élelmiszerek, vagy akár a 2 napos ünnepeket már át nem vészelő, de a záráskor még tökéletes fogyasztható zöldségek, húsok, gyümölcsök korábban a szemetesben landoltak mind a kereskedelmi láncoknál, mind a gyártóknál.

Mára egyre bővülő támogatói hálózatunk van, akik megkeresnek minket, amikor ilyen "felesleg" képződik Náluk, és gyakran abban is segítenek, hogy raktárunkba vagy közvetlenül egy-egy szervezethez eljusson az étel.

Sok asztalt terítünk meg. Egyre többet.

Legcivilebb civilként, minimális fizetett, ám egyre bővülő számú önkéntes segítővel a működési költségeinket is alacsonyan tartjuk, így 1 Ft működési költségből 30 Ft-nyi adományt osztunk ki. Ezt máig öröm leírni.

És hol szól ez Önről?
Például, ha még nem nyilatkozott adójának 1%-áról, nagyon örülünk, ha a fenti sorok elolvasása után minket jelöl meg kedvezményezettnek. Több család asztalát is megterítjük belőle.
Adószámunk: 18120141-2-42

Ha segíteni is lett kedve, támogatókat, gyűjteni, osztani, vagy csak belepillantani a mindennapjainkba, jelentkezzen önkéntesnek!

 

Videotár
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Csapatunk
Cseh Balázs
alapító, elnökségi tag, elnök
Az Élelmiszerbankot azért hoztuk létre, mert korábban ilyesmi nem létezett Magyarországon, de nagy szükség volt rá, hogy létrejöjjön.