Rendelj az Együnk Egymásért virtuális menüjéből, és töltsd meg a rászorulók tányérját is!

Mi az Együnk Egymásért program?

Az Együnk Egymásért program hazánk egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező gasztronómiai adománygyűjtő akciója. Az elmúlt 10 évben a résztvevő vállalatokkal, éttermekkel és cukrászdákkal közösen összegyűjtött adományokból az Élelmiszerbank több százezer élelmiszercsomagot tudott eljuttatni rászoruló emberekhez országszerte.
A 11. Együnk Egymásért programra 2022. szeptembere és decembere között kerül sor.

A programban éttermek és cukrászdák egy finom fogást vagy desszertet kínálnak fel a jótékony célra, a vállalati partnerek süteményvásárokat szerveznek, a magánszemélyekek pedig a virtuális étteremben rendelhetnek menüt, mely támogatást jelent az Élelmiszerbanknak, hogy segíthesse a rászorulók élelmezését.

Segíts Te is egy virtuális menü vásárlásával!

HOGYAN SEGÍTHETSZ?

  1. Válaszd ki az egyik virtuális menüt!
  2. Miután kiválasztottad, add meg a szükséges adatokat és kattints a Bankkártyás fizetés gombra.
  3. A kiválasztott menünek megfelelő összeget küldd el az Élelmiszerbank számára, mellyel a rászorulók élelmezését támogatod, hogy ők is jóllakhassanak.

Minden 1000 Ft támogatásod 30 000 Ft értékű mentett élelmiszert jelent a nélkülözőknek!

Válassz virtuális menüink közül!

* Mivel a mentett élelmiszert az Élelmiszerbank ingyen veszi át és ingyen adja tovább a nélkülözőknek, „csak” a szállítmányok útját, raktározását kell biztosítani, ezért minden 1.000 Ft támogatás 30.000 Ft értékű mentett élelmiszert jelent a nélkülözőknek.

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!