KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Mozdulj az Élelmiszerbankért!
Főoldal / Kik vagyunk? / Rólunk mondták

Rólunk mondták

Csipák Péterné Irénke

Fészek Gyermekvédő Egyesület - Elnök, nevelőszülő

A minden esetben megbízható, korrekt, precíz segítség, amelyben a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettől részesülünk, felbecsülhetetlen nevelőszülői családjaink, illetve átmeneti gyermekotthonunk lakói számára. Áldozatos munkájukkal sok-sok kisgyermek arcára csalnak mosolyt.
Csipák Péterné Irénke - Fészek Gyermekvédő Egyesület - Elnök, nevelőszülő

Echter Edina

OD Partner Kft. - Szervezetfejlesztési tanácsadó

2009 óta támogatjuk szervezetfejlesztő partnerként az Élelmiszerbank munkáját. Hiszünk abban, hogy az ügy, amit képviselnek, közvetlen hatással van a társadalomra, és tiszteletet érdemlő, ahogy a szervezet maroknyi csapata önkéntesekkel kiegészülve sokszor erőn felül végzi munkáját. Örömmel járulunk hozzá ahhoz, hogy a szervezet működésének és a csapat együttműködésének fejlesztésével a jó ügy érdekében végzett munka hatékonyabb, és még örömtelibb legyen.
Echter Edina - OD Partner Kft. - Szervezetfejlesztési tanácsadó

Fodor István

Arany János Gyermekotthon - Igazgató

Albert Schweitter szavaival élve „Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is – valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtetted.” Ezt teszik önzetlenülnap mint nap a Magyar Élelmiszerbank dolgozói.
Fodor István - Arany János Gyermekotthon - Igazgató

Géczi Veronika

Melódin Éttermek - Értékesítési vezető

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy  a Melódin Éttermek a társadalmi felelősség vállalás jegyében 2013 óta támogathatja a Magyar Élelmiszerbank Egyesületet. Az Élelmiszerbank által képviselt látásmód, értékek és profizmus mind pozitív hatást gyakorolnak a társadalomra, ezért örülünk a közös projektnek.
Géczi Veronika - Melódin Éttermek - Értékesítési vezető

Gégény Béla

Karitász, Nyíregyháza - Igazgató

Amit nem lehet eléggé megköszönni!

2006-tól segíti a Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyékben élő rászorulókat a Magyar Élelmiszerbank Egyesület (korábban Budapesti Élelmiszerbank Egyesület). Évente legalább két alkalommal kapunk adományokat 1000 család megsegítésére. Hálásak vagyunk azért, hogy helyettünk kilincselnek, és dolgoznak, hogy mi a ránk bízott rászorulókon segíthessünk. Áldásként végzik munkájukat, amit megköszönve mi is kérjük!

Áldja meg őket az Isten önzetlen segítő tevékenységükért!

Hálás szívvel köszönünk minden támogatást!

Gégény Béla - Karitász, Nyíregyháza - Igazgató

Kardos István

Magyar Vöröskereszt - Főigazgató

Az Élelmiszerbank létrehozása Magyarországon is nagyszerű gondolat volt. Létrehozói tanúságot tettek – és tesznek a mai napig is – szociális érzékenységükről, segítőkészségükről. A Vöröskereszt nemzeti társaságok a világ számos országában együttműködnek az Élelmiszerbank helyi szervezeteivel. A Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel összefogva a Magyar Vöröskereszt több ezer család nehézségeit tudta csökkenteni.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkája elismeréseként 2012-ben a Magyar Vöröskereszt Dicsérő Oklevelében részesült.

Kardos István - Magyar Vöröskereszt - Főigazgató

Magyar Henrietta

TESCO - Közösségi kapcsolatok és belső kommunikációs vezető

A Tesco Magyarország és az Élelmiszerbank stratégiai partneri kapcsolata hosszú évekre tekint vissza. A kezdetekben kialakult egyszerű támogató-támogatott kapcsolat mára valódi partnerséggé nőtte ki magát, ahol az Élelmiszerbank szakmai tapasztalata és a Tesco munkatársainak kereskedelmi, logisztikai és minőségbiztosítási ismeretei együttesen járulnak hozzá egy tudatosabb, fenntarthatóbb vállalati működés kialakulásához, a társadalmi tudatformáláshoz.
Magyar Henrietta - TESCO - Közösségi kapcsolatok és belső kommunikációs vezető

Nagy Zoltán

Menedékház Alapítvány - Igazgató

Megalakulásunk óta kapcsolatban vagyunk a Magyar Élelmiszerbankkal. Sikeres pályázatot adtunk be. Nagyon fontosnak tartom az Élelmiszerbank tevékenységét, nagyon hasznos, hiszen több tonna élelmiszert mentünk meg. A továbbiakban is sikeres munkát kívánunk és bármilyen együttműködésben szívesen részt veszünk a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel. 

 

Nagy Zoltán - Menedékház Alapítvány - Igazgató

Nagyné Gódor Csilla

Veresegyház Kistérség Szociális Alapellátási Központ

2006 óta állunk kapcsolatban a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel. Nagyon nagyra értékelem a munkájukat, hiszen nagyon sokat segítenek az itt élő lakosoknak. Mi 2600 olyan családdal tartjuk a kapcsolatot, akiknek a mindennapi megélhetés és az élelmiszer gondot jelent. Ebben az Élelmiszerbank nagyon sokat segít nekünk. Köszönet érte.

Nagyné Gódor Csilla - Veresegyház Kistérség Szociális Alapellátási Központ

Pálffy Levente

Nestlé - Ellátási lánc igazgató

A Nestlénél a minőség nem képezheti alku tárgyát. E szemléletmód mentén választjuk ki együttműködő partnereinket és beszállítóinkat is. A Magyar Élelmiszerbank logisztikai háttere és profizmusa garanciát jelent számunkra arra, hogy adományozásra szánt termékeinket a megfelelő időben, módon és minőségben kapják meg a rászorulók.

Pálffy Levente - Nestlé - Ellátási lánc igazgató

Rádi Sándorné

Káva Önkormányzata - Kapcsolattartó

A Pest megyei kisközség, Káva lakói nevében ajánlom a Magyar Élelmiszerbank Egyesületet, mert ebben a rohanó, érzéketlen világban, amely fakadhat az emberek rossz anyagi helyzetéből, jó érzés tudni, hogy van olyan szervezet, akihez bizalommal fordulhatunk gondjainkkal, problémáinkkal, mert mindig tud segítséget nyújtani, örömet okoz, mosolyt varázsol a rászoruló felnőttek és gyermekek arcára. Mindezt a hosszú évek alatt kialakult jó kapcsolatunk, személyes tapasztalat mondatja velem.

Rádi Sándorné - Káva Önkormányzata - Kapcsolattartó

Ritók L. Nóra

Igazgyöngy Alapítvány - Igazgató

Magyarországon egyre nő azoknak a családoknak, gyerekeknek a száma, akik mélyszegénységben élnek, és napi élelmezési gondokkal küzdenek. Közben a másik oldal, a fogyasztásra sarkallva az embereket egyre nagyobb túlkínálatot termel. A kettő közötti ellentmondás, szakadék áthidalására teremt lehetőséget a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, egyedülálló módon. Segítségükkel az esélyteremtésért dolgozó szervezetek élelmiszerhez juttathatják azokat, akik ehhez csak korlátozottan juthatnak hozzá. Köszönet érte.

Ritók L. Nóra - Igazgyöngy Alapítvány - Igazgató

Tisza Attila

Üdvhadsereg - Új Reménység Háza - Intézményvezető

A Magyar Élelmiszerbankkal együttműködve sok ezer nélkülöző személyt támogathattunk. Segítségüket ajánlom mindazoknak, akik velünk együtt vallják: „Jót, jól. Ebben áll a nagy titok...” 

Tisza Attila - Üdvhadsereg - Új Reménység Háza - Intézményvezető
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Csapatunk
Cseh Balázs
alapító, elnökségi tag, elnök
Az Élelmiszerbankot azért hoztuk létre, mert korábban ilyesmi nem létezett Magyarországon, de nagy szükség volt rá, hogy létrejöjjön.