KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Támogassa munkánkat!
Főoldal / Kik vagyunk? / Hová kerülnek az élelmiszerek?

Hová kerülnek az élelmiszerek?

A Magyar Élelmiszerbank közel 325 partnerrel működik együtt, amelyek összesen több mint 340 000 rászorulót látnak el Magyarországon. A szervezetek közti elosztás során igyekszünk az egyenletes és méltányos elosztás elveit követni, elsődlegesen a rászoruló ellátottak létszáma, demográfiai jellemzői, életkörülményei és az ellátás módja alapján. Az összegyűjtött élelmiszer-adományokat minden ellenszolgáltatás és térítés nélkül, ingyenesen adjuk át a rászorulókkal kapcsolatban álló karitatív, szociális szervezeteknek.

Amennyiben meg szeretné tudni, hogy településén milyen partnerszervezettel állunk kapcsolatban, kérjük, használja a lenti keresőt. Ha az Ön települését nem találja a listában, úgy keressen rá egy közeli település nevére, vagy töltse le a teljes listát a kapcsolódó anyagok közül és keresse meg az Önhöz legközelebb eső településen szolgáltató partnerszervezetünket.

Tekintse meg járástérképünket itt.

Város:

 

HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Rólunk mondták
Csipák Péterné Irénke
Fészek Gyermekvédő Egyesület - Elnök, nevelőszülő
A minden esetben megbízható, korrekt, precíz segítség, amelyben a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettől részesülünk, felbecsülhetetlen nevelőszülői családjaink, illetve átmeneti gyermekotthonunk lakói számára.