Média megjelenések

Hitka Vikivel közös #szerencsesvagyok kampányunk az Élelmiszer Online-on

2016.05.20

Szerencsés vagyok

Hitka Viktória képzőművész egyedi tányérjainak megvásárlásával, valamint egy ételfotó megosztásával is támogathatják az adakozni vágyók az Élelmiszerbank Szerencsés vagyok elnevezésű kampányát, amellyel az élelmiszer-pazarlás és az éhezés elleni küzdelemre hívja fel a figyelmet a szervezet.

Az MTI-hez elküldött tájékoztató szerint a május elején indított akció ötletét, valamint a kampány vizuális és kreatív koncepcióját az Élelmiszerbank Hitka Viktória képzőművésszel közösen dolgozta ki.

A kampányhoz egyszerűen lehet csatlakozni többek között a közösségi médiumok felületein egy ételfotó megosztásával, amelyen a #szerencsesvagyok és #elelmiszerbank hashtagek tűnnek fel. Hétfőtől érhető el Hitka Viktória egyedi tányér kollekciója a FLATLAB-ben. Mint írják, a tányérok megvásárlásával vagy adófelajánlással bárki segítheti a szervezet munkáját.

Magyarországon 1,8 millió tonna élelmiszer-felesleg keletkezik, ezen élelmiszerek nagy része sok esetben még fogyasztható lenne. A Magyar Élelmiszerbank 2015-ben 2600 tonna élelmiszert mentett meg és osztott szét több ezer rászoruló között országszerte.

Forrás: elelmiszer.hu



ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!