KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Támogassa munkánkat!
Főoldal / Hírek / Híreink / Tájékoztató nap karitatív partnerszervezeteinknek

Híreink

Tájékoztató nap karitatív partnerszervezeteinknek

2016.04.20

2016. április 14-én tartottuk tájékoztató napunkat, melynek keretében új partnerszervezeteinket vezettük be működésünk és az élelmiszerosztás alapjaiba, valamint új és régi partnerszervezeteinket is bevonva beszélgettünk együttműködésünk különböző területeiről. 

A nap több, mint 200 fő részvételével, jó hangulatban telt. Értékes tapasztalatcsere folyt a workshopokon, átbeszéltük partnereink élelmiszerosztásban szerzett tapasztalatait, a fotó dokumentáció és atörténetmesélés kommunikációban betöltött szerepét, valamint igyekeztünk feltérképezni, mik a partnereink tevékenységét akadályozó tényezők, hogyan segíthetnénk nekik a még hatékonyabb együttműködés, élelmiszerosztás érdekében. 

A nap végére számos hasznos gondolattal, tapasztalattal gazdagodtunk, reméljük, ugyanez áll partnereinkre!
További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Csapatunk
Horn Péter
alapító, elnökségi tag, alelnök
Nagyon büszke vagyok arra, hogy ennek a fantasztikus, értékteremtő kezdeményezésnek részese lehetek és közös munkánkkal nagyon sok ember számára nyújthatunk segítséget. Az Élelmiszerbank mögött álló Csapat hite, elkötelezettsége a garancia arra, hogy a jövőben még több embertársunknak tudunk segíteni és ez a jó érzés számomra nagyon sokat jelent!