KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Támogassa munkánkat!
Főoldal / Hírek / Híreink / Önkéntes nap az Élelmiszerbanknál

Híreink

Önkéntes nap az Élelmiszerbanknál

2015.05.11

Májusi önkéntes nap keretében az AON dolgozói segítették munkánkat. 28 lelkes önkéntes 11 500 konzervet címkézett fel, mely 12 raklapnyi árut jelent.

A mennyiség magáért beszél. A sok sok ezer konzerv felcímkézésére azért van szükség, hogy a megfelelő információkkal el legyenek látva a termékek (lejárat, tartalom, gyártó) és adományként át lehessen adni őket rászorulóknak.

Éves szinten közel 800 000 konzerv kerülhet így el a nélkülözőkhöz, ami számunkra nemcsak örömöt, de óriási munkát is jelent. Az AON önkéntesei most ebben segítettek nekünk.

A raktárunkban végzett munka keretében az önkéntesek meglátogatták két partnerszervezetünket is, ahova élelmiszeradományokat is vittek magukkal.

A Pestújhelyi Gyermekotthonban és az Értelmifogytékosok fejlődését Szolgáló Magyar Down Alapítványnál a lakók nagyon örültek az önkéntesek által kiszállított konzerveknek, csokoládénak, joghúrtnak.

Köszönjük az AON dolgozóinak!


További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Rólunk mondták
Magyar Henrietta
TESCO - Közösségi kapcsolatok és belső kommunikációs vezető
A Tesco Magyarország és az Élelmiszerbank stratégiai partneri kapcsolata hosszú évekre tekint vissza. A kezdetekben kialakult egyszerű támogató-támogatott kapcsolat mára valódi partnerséggé nőtte ki magát.