Hírek

Meghívó vasárnapi ebédre

2013.09.10

Idén negyedik alkalommal várjuk közös vasárnapi ebédre az érdeklődőket szeptember 22-én. A helyszínül szolgáló Szimpla Piac Közös Lábos programjára ezúttal Havas Dórával, a Lila Füge blog szerzőjével érkezik csapatunk, hogy citromos-fügés csirkeragut és csicseriborsó-lencse ragut készítsünk. Az ebédnek szabott ára nincs, a támogatói kassza bevételét működésünkre fordítjuk. Mivel mi nem vesszük, hanem „mentjük” az ételt, az élelmiszeriparban és kereskedelemben jelentkező felesleget gyűjtjük össze, így 1 Ft működési költségből 30 Ft értékű élelmiszersegélyt tudunk rászorulókhoz eljuttatni.

További részletekért kövessék figyelemmel a facebook eseményt, kedvcsinálóként pedig ajánljuk legutóbbi főzésünk beszámolóját.

"Ha valaki számára a vasárnapi ételvásárlás nem pusztán kereskedelmi csereügylet, hanem társadalmi esemény; ha szeret kóstolni, mielőtt vásárol és örül annak, ha az eladó (aki gyakorta a készítő is egyben) szívesen elmondja, hogyan és miből készült portékája, ha szeretne mosolyt is kapni a bodzaszörp mellé, annak jó választás lesz ez a piac."

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!