Hírek

Macaron nap 2015

2015.04.13

Nagy sikerrel lezajlott a negyedik Macaron Nap. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület kivétel nélkül minden kiállítótól kapott süteményeket, a többség már félretette a nekünk szánt mennyiséget, mire odaértünk. Voltak, akik az Élelmiszerbank céljainak megfelelően azokat az édességeket adták nekünk, amelyek az üzletben nem eladhatóak, hiszen ezek az apró sütemények nagyon könnyen sérülnek. Voltak olyanok is, akik a hibátlan, eladásra szánt sütikből készítettek össze kisebb-nagyobb mennyiséget. Két helyről nemcsak macaront, hanem cupcake-et is kaptunk.

Köszönjük a felajánlóinknak: Vanilin Cukrászda, Sugar circus, Mészáros cukrászda, Zila kávéház és cukrászda, Felföldi passionare, Bolka bonbon, desszert.neked, A-Table Kft., Cake shop.

Két karitatív szervezethez juttattuk el a süteményeket: az Anyaoltalmazó Alapítvány Anya-Gyermek otthonába illetve a Menedékház alapítványhoz, ahol hatalmas örömmel fogadták az adományt.

Ezúton is köszönjük a felajánlóinknak, a Macaron nap szervezőinek és önkénteseinknek, akik nélkül ez az adományozás nem jöhetett volna létre!

 



ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!