KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Támogassa munkánkat!
Főoldal / Hírek / Híreink / Közel 1,7 milliós támogatás az Együnk egymásért programon

Híreink

Közel 1,7 milliós támogatás az Együnk egymásért programon

2013.12.19

Lezárult második, az október 16-i Élelmezési Világnapot követő országos adománygyűjtő programunk. A két héten át tartó Együnk Egymásért program célja az Élelmiszerbank biztonságos működéséhez szükséges anyagi források bővítése volt.

A programhoz 4 étterem 26 helyszíne, illetve 18 magánakció csatlakozott. A CENTRAL Bistro & Bar-ban, a Melódin éttermek 3 CIB Bankos menzáján, a Móka Kávézóban és a Sodexo 21 éttermében közel 800 000  Ft támogatás gyűlt össze a kiemelt menüket és süteményeket fogyasztó vendégek által. A 18 magánszemélyek, vállalati önkéntes csapatok és Élelmiszerbank partnerszervezetek által szervezett akciók révén pedig további 900 000 Ft adomány támogatás érkezett egyesületünkhöz.Az Együnk egymásért programról itt olvashat részletesebben: www.facebook.com/EgyunkEgymasert

Köszönjük minden akciószervezőnek és adományozónak a segítséget!


További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Csapatunk
Horn Péter
alapító, elnökségi tag, alelnök
Nagyon büszke vagyok arra, hogy ennek a fantasztikus, értékteremtő kezdeményezésnek részese lehetek és közös munkánkkal nagyon sok ember számára nyújthatunk segítséget. Az Élelmiszerbank mögött álló Csapat hite, elkötelezettsége a garancia arra, hogy a jövőben még több embertársunknak tudunk segíteni és ez a jó érzés számomra nagyon sokat jelent!