KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Támogassa munkánkat!
Főoldal / Hírek / Híreink / Hírt adunk első félévünkről

Híreink

Hírt adunk első félévünkről

2015.07.16

Újabb sikeres félévet zártunk!

Idén az első félévben, június 30-ig, 900 tonna élelmiszeradományt juttattunk el a rászorulókhoz, ezzel 220 partnerszervezeten keresztül mintegy 292 000 rászorulón segítettünk. Ez lényeges növekedés a tavalyi féléves eredményünkhöz képest!

Tovább építettük expressz élelmiszermentő együttműködésünket a Metro, Tesco és Auchan áruházakkal. Az együttműködés keretében a Tesco és Auchan áruházak folyamatosan bővítik a programba bevont áruházaik számát, továbbá élelmiszerfeleslegük egyre szélesebb skáláját ajánlják fel a rászorulóknak, ezzel is csökkentve az élelmiszerpazarlást. A Metro összes áruháza képviselteti magát élelmiszermentő programunkban.

Idén első alkalommal, nagy sikerrel rendeztük meg az Esélyt az Ételnek napot, melynek keretében 5000 rászorulónak főztünk élelmiszerfeleslegből. A közösségi főzéssel az élelmiszerfeleslegek problémájára hívtuk fel a szabályozók, üzleti szereplők és a közvélemény figyelmét.

Célunk, hogy a második félév hasonlóan sikeresen záruljon és tovább bővítsük az ellátott rászorulók körét.
További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Rólunk mondták
Fodor István
Arany János Gyermekotthon - Igazgató
„Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is – valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtetted.” Ezt teszik önzetlenül nap mint nap a Magyar Élelmiszerbank dolgozói.