KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Támogassa munkánkat!
Főoldal / Hírek / Híreink / Helyi Élelmiszermentés – Konzultációk városi szinten

Híreink

Helyi Élelmiszermentés – Konzultációk városi szinten

2016.02.15

A Helyi élelmiszermentő hálózatok projekt keretében február 11-én Miskolcon és Debrecenben érintetti fórumokat szerveztünk. Ezeken az eseményeken a két város illetve környékbeli cégek, intézmények vettek részt, akik kapcsolatrendszerükkel, ötleteikkel hozzájárulhatnak a projekt sikeréhez, azaz az élelmiszerfelesleg rászorulókhoz való eljuttatásához.

Mindkét helyszínen jelen voltak az önkormányzatok, a kereskedelmi és iparkamara, a megyei közgyűlés képviselői mellett Miskolcon a járási hivatal illetve a KISOSZ, Debrecenben pedig a közterületfelügyelet illetve a Debreceni Karitatív Tanács, valamint helyi érdekeltségű kereskedők (König Trade kft) is részt vett.

Mindkét konzultáció nagyon jól sikerült, a projekt rövid bemutatása után a meghívottak közösen ötleteltek azon, hogyan lehetne a megismert folyamat működését elősegíteni, a helyi és megyei érdekeltségű cégeket (termelőtől a kereskedőig) elérni, és a jó cél elérésében érdekeltté tenni.

A megbeszélések fő hozadéka, hogy a résztvevők, amellett, hogy megismerték a projekt célokat és folyamatokat, megjelenési felületeket biztosítanak a projektnek, és az abban részt vevő szervezeteknek, és kapcsolati hálójukon keresztül segítenek eljutni a megfelelő cégekhez.

Márciusban folytatjuk!
További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Csapatunk
Cseh Balázs
alapító, elnökségi tag, elnök
Az Élelmiszerbankot azért hoztuk létre, mert korábban ilyesmi nem létezett Magyarországon, de nagy szükség volt rá, hogy létrejöjjön.