KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Mozdulj az Élelmiszerbankért!
Főoldal / Hírek / Híreink / Harmadszor is Ettünk Egymásért

Híreink

Harmadszor is Ettünk Egymásért

2014.11.19

Egy újabb Együnk Egymásért Adománygyűjtő Akció végéhez értünk. Októberben immár harmadjára rendeztük meg programunkat, kimagasló eredménnyel.

A teljes októberi hónap során tartó program keretében országos szinten 14 étterem, menza 50 helyszínén lehetett Élelmiszerbankot támogató fogást vagy menüt választani, illetve további 30 lelkes szervező - partnerszervezeteink, önkénteseink, egyéni szervezők és céges partnereink - 35 adománygyűjtő esemény (süteményvásár, munkahelyi ebéd, jótékonysági vacsora, muffin-zsúr stb.) koordinálásával járult hozzá ahhoz, hogy felhívja a lakosság figyelmét az éhezés elleni küzdelemre, és megmutassa, hogy összefogással, közösségi szellemben is lehet másokon segíteni.

A vendéglátósok és a sütni-főzni szerető önkéntesek jóvoltából több mint 3,5 M Ft adomány gyűlt össze az Élelmiszerbank javára, amelyet a téli időszakban arra fogunk fordítani, hogy az általunk élelmiszersegéllyel ellátott 300 000 rászorulót még több élelmiszerrel támogassuk és ehhez még több élelmiszerfelesleget tudjunk beszállítani raktárunkba.

Köszönjük minden akciószervezőnek és adományozónak a segítséget!


További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Csapatunk
Cseh Balázs
alapító, elnökségi tag, elnök
Az Élelmiszerbankot azért hoztuk létre, mert korábban ilyesmi nem létezett Magyarországon, de nagy szükség volt rá, hogy létrejöjjön.