Hírek

Felépült a konzervszobor

2013.06.24

A személyi jövedelemadó 1%-áról történő nyilatkozatok leadásával véget ért facebook-játékunk, amely során mindenki, aki like-olta az Élelmiszerbank facebook oldalát, virtuálisan hozzátett egy-egy új konzervet az épülő szoborhoz. A játék célja az volt, hogy rámutasson, a sok kicsi összeadódva rengeteget ér!

A számok változását figyelemmel követtük, és a konzervszobrot folyamatosan építettük. Az erre szánt facebook-fülön rendszeresen frissítettük a konzervszobor állását, és egy idő után a kreatívabbak ki is találhatták, hogy mi készül.

A játék időtartama alatt közel 500 új rajongóval bővült követőink köre, amit önmagában is sikernek könyvelünk el, hiszen ezt a like-olóink megosztásainak köszönhetjük.

A szobrot végül egy maréknyi lelkes önkéntes fejezte be. A Visonta utcai raktárunkban egy vidám délelőtt folyamán teljesen felépült a 3 szerelvényes konzerv-vonat, amely júniusban egészen Vácig gurult, ahol a Családsegítő Szolgálat több mint 1500 rászorulója számára nyújtott egy kis segítséget élelmiszer-adomány formájában.

A szobor-játék további sikerességéről szeptemberben fogunk hírt adni, amikor is az Élelmiszerbank számára felajánlott 1%-ok összesítését megtudjuk.

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!