KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Támogassa munkánkat!
Főoldal / Hírek / Híreink / Esélyt az Ételnek Nap 2015. Június 4.-én

Híreink

Esélyt az Ételnek Nap 2015. Június 4.-én

2015.06.03

ESÉLYT AZ ÉTELNEK NAP

2015. június 4.

Az Esélyt az Ételnek Nap a Feedback nevű angol szervezet eseménysorozatának - a Feeding the 5000-nek -  részeként kerül megrendezésre Budapesten 2015 júniusában. Az esemény korábban már megrendezésre került többek között Londonban, Párizsban, Amszterdamban, Brüsszelben, illetve Budapest után további világvárosok következnek majd a sorban. 

Az esemény fő üzenete: az élelmiszerpazarlás egyre kiemeltebb ügy az egész világon. Az akció az élelmiszerlánc szereplői illetve az érintett államigazgatási szervezetek közötti globális összefogást sürget, illetve felhívja a figyelmet, hogy mi egyének is sokat tehetünk azért, hogy az élelmiszerfeleslegek mennyisége csökkenjen. A megtermelt élelmiszert fogyasszuk el mi emberek, ne kerülhessen a kukába. Az eseménysorozat egy katalizátor, mely tettre sürget.

A FUSIONS nemzetközi projekt keretei között megvalósuló esemény szervezésében több olyan partnerszervezetet is részt vesz, akiknek szintén céljuk a pazarlás elleni küzdelem, a környezetszennyezés csökkentése, az emberek tudatos életmódra nevelése és más kapcsolódó területek. Célunk, hogy hangot adjunk az ügynek, elindítsuk ezzel gondolkodást, jó helyi kezdeményezéseket, akár civil, akár politikai szinten.
További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Csapatunk
Cseh Balázs
alapító, elnökségi tag, elnök
Az Élelmiszerbankot azért hoztuk létre, mert korábban ilyesmi nem létezett Magyarországon, de nagy szükség volt rá, hogy létrejöjjön.