KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Támogassa munkánkat!
Főoldal / Hírek / Híreink / Bővül a Tesco áruházakból mentett élelmiszerek köre

Híreink

Bővül a Tesco áruházakból mentett élelmiszerek köre

2016.04.29

Május elejétől több mint 64 Tesco áruházból veszik át a kenyér mellett már zöldséget és gyümölcsöt is partnereink minden nap . Ez hatalmas segítség a nélkülözőknek, akik asztalára nagyon ritkán jut ilyen jellegű egészséges élelmiszer. 

Amikor éhezésről beszélünk, megkülönböztetünk mennyiségi és minőségi éhezést, a kapott zöldségek és gyümölcsök az utóbbi leküzdésében is nagyon fontos szerepet játszanak, hozzásegítik a nélkülözőket a kiegyensúlyozottabb táplálkozáshoz.

Partnereink első tapasztalai a minden napos zöldség-gyümölcs átvétellel kapcsolatban nagyon pozitívak. Változatos termékeket vesznek át, teljes mértékig fogyasztható, gyakran kifogástalan állapotban, melyeknek a rászorulók nagyon örülnek. Az alábbi kép, mely partnerszervezetünknél készült, magáért beszél.

 
További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Csapatunk
Horn Péter
alapító, elnökségi tag, alelnök
Nagyon büszke vagyok arra, hogy ennek a fantasztikus, értékteremtő kezdeményezésnek részese lehetek és közös munkánkkal nagyon sok ember számára nyújthatunk segítséget. Az Élelmiszerbank mögött álló Csapat hite, elkötelezettsége a garancia arra, hogy a jövőben még több embertársunknak tudunk segíteni és ez a jó érzés számomra nagyon sokat jelent!