Hírek

70 000 családon segít Együnk Egymásért programunk eredménye

2016.12.07

Az Együnk Egymásért program az összefogás erejével segít.  Az akcióban éttermi partnerek, vállalatok és egyének közös részvételével 3,9 millió forint adomány gyűlt össze.

 A Magyar Élelmiszerbank által immár ötödik éve megrendezett akcióban 41 étterem és menza vett részt, valamint lelkes résztvevők – többek között számos partnerszervezetünk – 13 vállalati sütivásárt és 17 egyéni akciót valósítottak meg. 

Nagyon sikeres rendezvények születtek, az esemény mindenki számára jó élmény volt!

A kampány során bebizonyosodott az, hogy az összefogás ereje segít az éhezés és élelmiszerpazarlás elleni küzdelemben. Az Együnk Egymásért programhoz csatlakozóknak köszönhetően, több mint 3,9 millió forint gyűlt össze, amit az Élelmiszerbank a téli hónapokban a rászorulók élelmezésére fordít. 

Mivel az Élelmiszerbank az élelmiszerfeleslegeket ingyen veszi át és adja tovább, 1000 Ft-ból 20-30 000 értékű élelmiszert tud eljuttatni a nélkülözőkhöz. Az Együnk Egymásért akció bevétele tehát 117 000 000 Ft értékű adomány, közel 70 000 élelmiszercsomag szétosztását teszi lehetővé a legnehezebb, téli időszakban. Köszönjük minden résztvevőnek a nélkülözők nevében is és gratulálunk az elért eredményekhez!



ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!