KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Támogassa munkánkat!
Főoldal / Galéria / Fotótár

Fotótár

Farsangi mulatság Berettyóújfalun

A berettyóújfalui Arany János Gyermekotthon 2013. február 20-án tartotta hagyományos farsangi ünnepségét. Íme egy nagyon kedves gesztus a Kikelet lakásotthon részéről, akiket a Magyar Élelmiszerbank ihletett meg: a jelmezesek az adományokat jelenítették meg, majd elküldték számunkra fényképes beszámolójukat.

Macaron nap - 2013

Közel 2000 macaront és egy marcipánnal díszített óriási tortát sikerült a március 20-i Macaron Nap kiállítói révén néhány partnerszervezetünkhöz eljuttatnunk.

EU Élelmiszersegély-osztás Csécsén

"Volt, aki megköszönte: a szemedbe nézett, és te láttad, hogy nem az érték számít neki, hanem hogy ő most kap, és ezt köszöni… Olyan is, aki lehajtott fejjel vette át szinte szótlanul, hisz az élet számára nehéz: sok minden hiányzik az életéből, de a régi büszkeség még megvan benne és vetekszik az érzésekkel. És volt olyan, aki jött és ment. De volt olyan is, aki a szemével elárult mindent, és nem kellettek a szavak. Ezek azok a nagy dolgok, ezek azok az érzések, amiért ezt a közösen vállalt munkát, nemes feladatot végezzük. ÉLELMISZERBANK, csupa nagybetűvel, mondhatom őket a barátainknak, az odafent jegyzett, sok, sok és még több köszönet mellé még egy strigula került, amit a csécseiek írtak oda. Köszönjük!" Váradi Sándor Csécse Polgármester

Közös Lábos - 2013 március 3.

Remek hangulatban és csodás napsütésben készültek el ételeink a vasárnapi Közös Lábos főzésen a Szimpla Piacon, ahol Fűszeres Eszter vezetésével sóletet és ricsetet főztünk. A jó hangulat mellé sok lelkes érdeklődő is érkezett. Több mint 300 adag ételt adtunk el, melyből 177 ezer Ft bevételünk lett, ezzel újabb rekordot állítva fel a Szimpla Piacon. Nagyon köszönjük, hogy vásárlásukkal támogatták egyesületünk működését!

Közös Lábos - 2013 február 10.

Indiai vajas csirkével és és pikáns (vegetáriánus) krumplipaprikással vártuk az érdeklődőket február 10-én, vasárnap a Szimpla Piacon. Az ebédet Kicsi Vú, az Étel, ital, kicsi Vú blog szerzője készítette az Élelmiszerbank csapatával.

Aktív Állampolgárságért Oklevél átadója

Kounalakis amerikai nagykövet Aktív Állampolgárságért Oklevéllel tüntette ki a Magyar Élelmiszerbank Egyesületet.

Etyek-Budai borkóstoló a Terra Madre nap alkalmából

Hangulatos Etyek-Budai borkóstolóval ünnepelte a Slow Food Central Budapest december 14-én a Terra Madre napot.

Jótékonysági programok a Bárkában

Jótékonysági délután és 6. Bárka Játék Est
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Csapatunk
Cseh Balázs
alapító, elnökségi tag, elnök
Az Élelmiszerbankot azért hoztuk létre, mert korábban ilyesmi nem létezett Magyarországon, de nagy szükség volt rá, hogy létrejöjjön.