Élelmiszerbank
Kövessen minket a facebookon!


Kedves Partnerünk/Támogatónk!

Befutott a X. Adománykonvoj

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület és az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) idén is közösen indította útjára az adománykonvojt, ami Budapest belvárosán is keresztülhaladva több mint 30 tonna adományt és élelmiszer felajánlást szállított a rászoruló magyar családoknak.

Tovább olvasom »

Befutott a X. Adománykonvoj

Egyen egy jót és támogasson egy jó ügyet!

Látogasson el a programhoz csatlakozó éttermek egyikébe az októberi hónap során, válassza az Élelmiszerbankot támogató fogást és az élelmiszerpazarlás és éhezés elleni küzdelmet segíti vele. Akár elegáns fine dining-ra, akár egy bekuckózós kis helyre, akár egy retro hamburgerre vagy egy gyors menüre vágyik, megtalálja a kedvére valót a csatlakozó éttermek között.
Jót enni jó, jót tenni jó!

Részleteket itt olvashat »

Egyen egy jót és támogasson egy jó ügyet!

Első díjat nyert a Syngentával közös Élelmiszerlavina projektünk

Első díjat kapott a Legsikeresebb Partneri Együttműködések kategóriában a Magyar Adományozói Fórum Társadalmi Befektetések Díjátadóján a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Syngenta Élelmiszerlavina programja. A szakmai zsűri döntése alapján a jótékonysági kezdeményezés - amely története során már több mint százezer nehéz sorsú emberen segített - harmadik helyezett lett az Év Társadalmi Befektetési Programja kategóriában.

Tovább olvasom »

Első díjat nyert a Syngentával közös Élelmiszerlavina projektünk

Sikerrel lezárult 2015-ös Fuss az Élelmiszerbankért! projektünk

Beérkezett raktárunkba az adományokból vásárolt 200 db hűtődoboz. Köszönjük minden Követünknek, minden adományozónak és a BSI-nek!

Tovább olvasom »

Sikerrel lezárult 2015-ös Fuss az Élelmiszerbankért! projektünk

A legújabb kutatás szerint a magyarok több, mint fele nem érti, mit jelent a "minőségét megőrzi" kifejezés

Az Európai Bizottság október 13-án publikálta kutatási beszámolóját, mely szerint a magyarok mindössze 37%-a van tisztában a „minőségét megőrzi” kifejezés jelentésével, ugyanakkor ugyanennyien gondolják azt, hogy az egyértelműbb tájékoztatás a címkéken segítségükre lenne az élelmiszerpazarlás megelőzésében.

Tovább olvasom »

A legújabb kutatás szerint a magyarok több, mint fele nem érti, mit jelent a minőségét megőrzi kifejezés
Élelmiszerbank

Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek, mert honlapunkon regisztrált vagy akcióink, rendezvényeink során érdeklődött tevékenységünk iránt. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, kérjük, hogy jelezze ezt az unsubscribe@elelmiszerbank.hu címre küldött "leiratkozas" tárgyú e-mailben.