Élelmiszerbank - mert egy falat segítség mindenhol elkél
Kövessen minket a facebookon!


Kedves Partnerünk/Támogatónk!

Harmadszor is Ettünk Egymásért

Idén harmadjára megszervezett Együnk Egymásért programunk keretében országos szinten 14 étterem, menza 50 helyszínén lehetett Élelmiszerbankot támogató fogást vagy menüt választani, és további 35 egyéni szervezésű adománygyűjtő esemény csatlakozott a programhoz. A vendéglátósok és a sütni-főzni szerető önkéntesek jóvoltából több mint 3,5 M Ft adomány gyűlt össze az egyesület javára.

Tovább olvasom »

Harmadszor is Ettünk Egymásért

Ha vásárolni megy nov. 28-29-én, gondoljon a rászorulókra!

A Magyar Élelmiszerbank idén is megrendezi Karácsonyi Adománygyűjtő akcióját. 2014. november 28-29-én az Auchan, Metro, Penny és Tesco áruházakban várják önkénteseink a tartós élelmiszeradományokat.

Tovább olvasom »

Ha vásárolni megy nov. 28-29-én, gondoljon a rászorulókra!

Felkérés az Európai Hulladékcsökkentési Hétben való részvételre Felhívás élelmiszeripari partnereink számára!

Csatlakozzon Ön is az Európai Hulladékcsökkentési Héthez november 22. és 30. között! Válasszon egyet akcióötletek közül és hívja fel Ön is környezete figyelmét a hulladékkeletkezés megelőzésének, a keletkezett mennyiség csökkentésének, a termékek újrahasználatának, valamint az anyagok újrahasznosításának fontosságára.

Tovább olvasom »

Felkérés az Európai Hulladékcsökkentési Hétben való részvételre

Tovább bővül áruházi expressz árumentési projektünk

Szeptembertől a Tesco áruházlánc is csatlakozott expressz árumentési programunkhoz. Szeptember elejétől december elejéig országszerte összesen 26 Tesco áruházban indult/indul el a projekt. Ezekből az áruházakból partnerszervezeteink szállítják minden nap el az el nem adott csomagolt kenyérféléket és osztják szét rászorulók között

Tovább olvasom »

Tovább bővül áruházi expressz árumentési projektünk

Rekord terményt hozott idén az Élelmiszerlavina

Több mint 13 ezer nehéz sorsú emberen segített idén a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Syngenta Élelmiszerlavina programja. A résztvevő 37 önkormányzat és civil szervezet földjein összesen csaknem 170 tonna egészséges élelmiszernövényt termesztettek, több mint ezer ember aktív bevonásával.

Tovább olvasom »

Rekord terményt hozott idén az Élelmiszerlavina

1172 Budapest, Lokátor u. 3. Tel.: +36 1 261 3991
e-mail: elelmiszerbank@elelmiszerbank.hu

Kiemelt támogatónk: CIB Bank Zrt.

Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek, mert honlapunkon regisztrált vagy akcióink, rendezvényeink során érdeklődött tevékenységünk iránt. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, kérjük, hogy jelezze ezt az unsubscribe@elelmiszerbank.hu címre küldött "leiratkozas" tárgyú e-mailben.