Élelmiszerbank - mert egy falat segítség mindenhol elkél
Kövessen minket a facebookon!


Kedves Partnerünk/Támogatónk!

Félmaraton a hűtőautóért

Közel 1 100 000 Ft adományt gyűjtött össze 16 futókövetünk a szeptember 14-i, 29. Wizz Air Budapest Félmaratonon! A versenyre való felkészülési időszakban szervezett kampányuk során több mint 150 adományozó támogatta futásukat és ezzel együtt az Élelmiszerbank jó ügyét: a felajánlott adományokból, egyéb támogatói és saját forrással kiegészítve, hűtős autót fogunk vásárolni.

Tovább olvasom »

Félmaraton a hűtőautóért

Együnk egymásért idén is!

Az október 16-i Élelmezési Világnaphoz kapcsolódóan idén harmadjára szervezzük meg Együnk Egymásért Adománygyűjtő Akciónkat. A programmal célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az éhezés elleni küzdelemre, és olyan közösségépítő programban való részvételre hívjuk az érdeklődőket, amely egy ebéden, sütin, közös vacsorán túl egy jó ügyet szolgál. Ehhez várjuk most éttermek és menzák, valamint a sütni-főzni szeretők jelentkezését, akik a programhoz csatlakozva szívesen támogatnák a rászorulók élelmezését.

A program részleteiről itt olvashat »

Együnk egymásért idén is!

1 027 580 Ft az adó 1%-ból

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a felajánlott 2013-as évi adó 1%-ából
1 027 580
forint gyűlt össze Egyesületünk számára. A beérkező adományok segítségével a téli időszakban folyamatosan tudunk élelmiszersegély-ellátást biztosítani partnerszervezeteink számára.

Köszönjük a felajánlásokat, és kérjük Önöket, hogy a 2014-es adóbevallás készítésekor is gondoljanak ránk és támogassák munkánkat! 

1 027 580 Ft az adó 1%-ból

Harminchét településen takarítják be az Élelmiszerlavina terményeit

Hetek óta zajlik a zöldségek betakarítása a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Syngenta Élelmiszerlavina programjában. A jótékonysági kezdeményezés történetének legtöbb terménye kerül idén a rászorulókhoz: eddig 150 tonna zöldségféle termett a támogatott 37 önkormányzat és civil szervezet földjein. Ez a mennyiség napról-napra növekszik, ahogy haladnak előre a munkában.

Tovább olvasom »

Harminchét településen takarítják be az Élelmiszerlavina terményeit

1172 Budapest, Lokátor u. 3. Tel.: +36 1 261 3991
e-mail: elelmiszerbank@elelmiszerbank.hu

Kiemelt támogatónk: CIB Bank Zrt.

Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek, mert honlapunkon regisztrált vagy akcióink, rendezvényeink során érdeklődött tevékenységünk iránt. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, kérjük, hogy jelezze ezt az unsubscribe@elelmiszerbank.hu címre küldött "leiratkozas" tárgyú e-mailben.