Élelmiszerbank - mert egy falat segítség mindenhol elkél
Kövessen minket a facebookon!


Kedves Partnerünk/Támogatónk!

Futás egy jó ügyért!

Működésünkhöz szükséges anyagi forrásaink bővítésére új programot indítunk, amellyel a sportolókat és rajtuk keresztül a nagyközönséget szeretnénk megszólítani.

A „Fuss az Élelmiszerbankért” program keretében arra kérünk minden, tevékenységünket támogatni kívánó futót, hogy a szeptember 14-i Wizz Air Budapest Félmaratonon versenyezzen a Magyar Élelmiszerbankért! A baráti, ismeretségi körében rendszeresen hirdesse futását és kérje ismerősei, barátai pénzbeli támogatását, melyet az Élelmiszerbank céljaira ajánl fel.

Tovább olvasom »

Futás egy jó ügyért!

Elkészült a FoRWaRd projekt oktatási anyaga

Elkészült a FoRWaRd projekt ingyenes internetes oktatófelülete az élelmiszeripar és az élelmiszert osztó szervezetek képviselői számára. Az oldal gyakorlati segédletet nyújt abban, hogyan csökkenthetik az élelmiszerpazarlást és hogyan lehet a megmaradt élelmiszert adományba adni. Az oktatóanyag tesztelése 2014 júliusáig tart cégekkel és szervezettekkel együttműködésben. A tőlük érkező visszajelzések alapján kerül kidolgozásra a végleges verziót. Bővebben és további hírekről a FoRWard 4. hírlevelében olvashatnak.

Tovább olvasom »

Elkészült a FoRWaRd projekt oktatási anyaga

Hivatalosan is lezártuk 2013-at

Májusi közgyűlésünkre elkészült a 2013-as év beszámolója: 2012-höz képest közel kétszer több, 1020 tonna élelmiszerfelesleget tudtunk 42 élelmiszeripari gyártó és -kereskedő révén megmenteni. Az EU Élelmiszersegély Programból származó élelmiszerrel együtt így összesen 4945 tonna élelmiszert osztottunk szét 491 partnerszervezet közvetítésével közel 500 000 rászorulónak.
Az idei évben a megmentett feleslegek mennyiségének és élelmiszeripari beszállítók számának növelése mellett célul tűztük ki, hogy az éttermekben, menzákon keletkező készétel feleslegek megmentését is gyakorlatba ültessük.

Hivatalosan is lezártuk 2013-at

Új adományozási lehetőség: kártyás fizetési rendszer a weboldalon

Segítse az éhezés elleni munkánkat! Könnyen, gyorsan támogathat minket!

Ennyit ér nálunk 1000, vagy 20 000 Ft támogatás!

Mivel mi nem vesszük, hanem mentjük az élelmiszert, adományának közel 30-szoros értékét tudjuk eljuttatni a rászorulókhoz!

Tovább olvasom »
Új adományozási lehetőség: kártyás fizetési rendszer a weboldalon

1172 Budapest, Lokátor u. 3. Tel.: +36 1 261 3991
e-mail: elelmiszerbank@elelmiszerbank.hu

Kiemelt támogatónk: CIB Bank Zrt.

Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek, mert honlapunkon regisztrált vagy akcióink, rendezvényeink során érdeklődött tevékenységünk iránt. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, kérjük, hogy jelezze ezt az unsubscribe@elelmiszerbank.hu címre küldött "leiratkozas" tárgyú e-mailben.