Élelmiszerbank - mert egy falat segítség mindenhol elkél
Kövessen minket a facebookon!


Kedves Partnerünk/Támogatónk!

Az éhezés felszámolása és az élelmiszerpazarlás csökkentése mindannyiunk ügye.
Segítse munkánkat, hogy minél kevesebb élelmiszerfelesleg menjen kárba, és minél több juthasson el a rászorulókhoz!
Adóbevallása készítésekor gondoljon ránk! Ajánlja fel SZJA 1%-át az Élelmiszerbanknak! Adószámunk: 18120141-2-43

Nézze meg adománykalkulátorunkat, tudja meg mit jelent felajánlása a rászorulók számára!

Az élelmiszer érték

A Vidékfejlesztési Minisztérium a Magyar Élelmiszerbank Egyesület közreműködésével Fórumot indít az élelmiszerpazarlás és -veszteség csökkentése érdekében. A Fórumhoz várják a témában tenni szándékozó vállalatok és szervezetek csatlakozását.
Tovább olvasom »

Két hónap alatt 152 tonna megmentett élelmiszerfelesleg

2014 első két hónapában összesen 152 tonna élelmiszert mentettünk meg a kidobástól. A raktárunkba beszállított, illetve az expressz áruházi mentés során közvetlenül elszállított élelmiszerfeleslegek becsült értéke meghaladja a 200 M Ft-ot.
Tovább olvasom »

Élelmiszerlavina 2014-ben is

Rekordszámú, összesen 87 pályázat érkezett az idei Élelmiszerlavina programunk önkormányzati vonalára. A 38 nyertes pályázó március végéig veszi át raktárunkból a Syngenta Kft. által támogatott vetőmagokat.
Tovább olvasom »

Fusions

Az Európai Unió élelmiszerpazarlás csökkentésével kapcsolatos kutatás-fejlesztési projektje, a FUSIONS bejelentette hét társadalmi innovációval kapcsolatos megvalósíthatósági tanulmányának és mintaprojektjének elindítását, melyek célja gyakorlati megoldások előkészítése és tesztelése.
Tovább olvasom »

1172 Budapest, Lokátor u. 3. Tel.: +36 1 261 3991
e-mail: elelmiszerbank@elelmiszerbank.hu

Kiemelt támogatónk: CIB Bank Zrt.

Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek, mert honlapunkon regisztrált vagy akcióink, rendezvényeink során érdeklődött tevékenységünk iránt. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, kérjük, hogy jelezze ezt az unsubscribe@elelmiszerbank.hu címre küldött "leiratkozas" tárgyú e-mailben.