Élelmiszerbank - mert egy falat segítség mindenhol elkél
Kövessen minket a facebookon!


Kedves Partnerünk/Támogatónk!

Az éhezés felszámolása és az élelmiszerpazarlás csökkentése mindannyiunk ügye.
Az Élelmiszerbank híd az élelmiszerfeleslegek és a rászorulók között.

Adóbevallása készítésekor gondoljon ránk! Ajánlja fel SZJA 1%-át az Élelmiszerbanknak! Nézze meg adománykalkulátorunkat, mit jelent felajánlása a rászorulók számára!

A tavalyi évünkről

Aktív állampolgárságért oklevél, brüsszeli felszólalás, közösségi főzések a Szimpla Kertben, bővülő eszközpark és új raktár, árvízi kitelepülés, 140 tonnányi élelmiszeradomány, és nem utolsó sorban 5000 tonna élelmiszer eljuttatása több mint 500.000 rászorulónak– tekintse meg az Élelmiszerbank 2013-as évét!
Tovább olvasom »

Együttműködési felhívás 2014

Pályázatot hirdetünk „Élelmiszerbank adományszétosztási együttműködés 2014” 
címmel. A pályázat célja, hogy a 2014-es évre vonatkozóan együttműködési megállapodást kössünk partnerszervezetekkel, amelynek keretében az egyesületünktől térítésmentesen átvett élelmiszereket a szerződő szervezetek az általuk gondozott rászorulóknak juttatják el ingyenes adomány formájában. Jelentkezési határidő: 2014. március 8.

Tovább olvasom »

Idén is lesz Élelmiszerlavina!

Lezárul a héten Élelmiszerlavina pályázati kiírásunk, amelyre közhasznú szervezetek, oktatási intézmények és települési önkormányzatok jelentkezhetnek. A Syngenta Kft. támogatásával megszervezésre kerülő program célja, hogy helyi összefogással rászorulók élelmiszer-támogatáshoz juthassanak.
Tovább olvasom »

Újra főztünk a Szimplán!

Több mint 400 adag ebéd készült és 143.000 Ft adomány gyűlt össze az idei első közösségi főzésünkön, ahol Szatmári Feri, azaz Feri, a főzelékes irányításával jelent meg az Élelmiszerbank csapata. A menü parajos csicseriborsó-főzelék és narancsos édesköményes lecsefőzelék volt. A recepteket megtalálja az oldalunkon.
Tovább olvasom »

1172 Budapest, Lokátor u. 3. Tel.: +36 1 261 3991
e-mail: elelmiszerbank@elelmiszerbank.hu

Kiemelt támogatónk: CIB Bank Zrt.

Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek, mert honlapunkon regisztrált vagy akcióink, rendezvényeink során érdeklődött tevékenységünk iránt. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, kérjük, hogy jelezze ezt az unsubscribe@elelmiszerbank.hu címre küldött "leiratkozas" tárgyú e-mailben.