Élelmiszerbank - mert egy falat segítség mindenhol elkél

Kedves Partnerünk/Támogatónk!

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület a CIB Bank támogatásával 2013. november 22-23-án (péntek délután és szombaton) ismét karácsonyi lakossági élelmiszer-adománygyűjtést szervez az Auchan, METRO, Penny Market és TESCO áruházakban.

A kezdeményezés célja, hogy egy országos, 137 települést felölelő program keretében felhívjuk az emberek figyelmét az éhezőkre, és a lakosság helyi szintű bevonásával aktív szerepet vállaljunk ennek megoldásában.

Csatlakozzon Ön is a programhoz és támogassa a rászorulókat! A programban részvevő 256 áruház listáját itt tekintheti meg.

Az idei programunk során először, a budapesti helyszíneken gyűjtést vezető önkéntes CIB Bankos csapatvezetők az összegyűjtésre kerülő élelmiszer-adományokat olyan szervezetek részére ajánlják fel, akik nem vesznek részt a gyűjtésen, de nagyszámú rászorultat látnak el napi tevékenységük során. Kérjük, szavazásával segítsen, hogy a három szervezet között milyen arányban osszuk szét az összegyűjtött élelmiszeradományokat. Szavazatát november 24. éjfélig adhatja le ezen az oldalon, ahol a három szervezet rövid bemutatkozóját is elolvashatja.

Üdvözlettel:
Magyar Élelmiszerbank Egyesület

 

1151 Budapest, Visonta u. 1. Tel.: +36 1 261 3991
e-mail: elelmiszerbank@elelmiszerbank.hu

Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek, mert honlapunkon regisztrált vagy akcióink, rendezvényeink során érdeklődött tevékenységünk iránt. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, kérjük, hogy jelezze ezt az unsubscribe@elelmiszerbank.hu címre küldött "leiratkozas" tárgyú e-mailben.